E-LOGISTICS

E-Logistics Foto 1

E-Logistics

Onder deze noemer verstaan we alle informatiestromen doorheen de gehele logistieke keten. Bij ODTH nv wordt er op voortdurende basis gewerkt aan de optimalisatie hiervan. Daar wij wensen onze (potentiele) klanten een uitstekende en de meest vooruitstrevende service aan te bieden, is dit een absolute ‘must’ binnen de firma.


B2B
Electronic Data Interchange (EDI) is in de meeste sectoren volledig ingeburgerd en een vaste waarde in het doorlooptraject bij de integratie van een nieuwe klant in onze magazijnen.
Wij beschikken intern over een flexibel IT-platform met de laatste technologie.   Dit platform wordt onderhouden door een vast team dat U graag te woord staat over alle mogelijkheden die aangeboden kunnen worden. Er wordt hierbij gewerkt volgens de GS1-standaarden, dewelke een referentie zijn in de logistieke wereld.


E-Commerce
Op aanvraag implementeert, beheert en onderhoud ODTH graag uw e-shop die naar uw wens wordt ontwikkeld . Hierbij werken we samen met gespecialiseerde partners. Op deze wijze kunt u uw klanten ‘omni-channel’ bereiken.

SAP
Er wordt gewerkt met de meest vooruitstrevende systemen waarvan onze laatste versie van SAP S/4 HANA een uitstekend voorbeeld is. Door de implementatie van de Task & Resource module (TRM) en een in-house ontworpen planning tool worden alle taken en resources efficiënt verdeeld doorheen de magazijnen.

 

IT
Ons nieuwe datacenter zorgt ervoor dat er ten alletijden back-ups zijn van ons volledige IT systeem (servers, data, settings, netwerk, …)